Getuigenissen

Te midden van de dagelijkse heksenketel

Aurélie Poinsot    

In de heksenketel van mijn dagelijkse leven kom ik dankzij de wekelijkse MLC-sessie tot rust en kan ik aansluiting vinden bij mijn gevoelens. Felicies welwillende en ingetogen begeleiding stelt me in staat mijn lichaam en geest beter op elkaar af te stemmen en meer afstand te nemen. Voor het eerst kan ik de dingen van mij afzetten. Bedankt!

Het begin van een innerlijke verzoening

Nadia Hidali

“Een ervaring die mij is bijgebleven. Die mij in staat heeft gesteld zorg te blijven dragen voor mezelf.
Je maakt diepgaand kennis met je innerlijke zelf. Het vormt het begin van een innerlijke verzoening. Het laat ook toe anderen beter te leren kennen, soms in heel ongemakkelijke dingen, zodat je jezelf leert te beheersen ten overstaan van de ander en die kan aanvaarden – hij/zij is in feite onze ander.
Dit alles discreet omgeven door de blik, door de tedere en liefdevolle aanwezigheid en de vreugde van deze engel die Félicie Martin heet. Nooit heb ik enige vorm van oordeel van haar kant ervaren. Bij haar kun je onmiddellijk jezelf zijn en je in alle veiligheid overgeven aan je eigen herstel. Dankjewel!”

Graag zou ik Félicie willen bedanken

Eric Morel

Graag wil ik Félicie bedanken voor haar steun tijdens mijn tocht, die een jaar duurde. Ze vormde een echte steun en toeverlaat bij het aangaan van de uitdagingen waar ik voor stond. Ze heeft me in staat gesteld aansluiting te vinden bij mijn diepste waarden, mijn dromen en mezelf te aanvaarden zoals ik ben. Dankzij haar MLC©-methode was ik in staat meer afstand te nemen. Haar werk was zowel professioneel als persoonlijk van onschatbare waarde.

Een permanent process van ontdekking

Raphaëlle Bouvier

De MLC? Wat is dat anders dan gymoefeningen op een mat doen met een paar ballen? Tweeënhalf jaar geleden wou ik – al was het met een zekere scepsis – deze methode met haar ronkende en ietwat barbaarse naam eens uitproberen. Tegen alle verwachtingen in werd ik al snel aangetrokken door het concept en in de loop van de sessies ben ik zelfs verslaafd geworden.

Meer dan welke gym-, relaxatie- of meditatietechniek ook stelt deze methode mij in staat voeling te krijgen met mezelf en te leren luisteren naar mijn lichaam, en dat tijdens een permanent proces van ontdekking en innerlijke dialoog. Tijdens de sessies helpen Felicies begeleidende stem en de oefeningen met de hulpmiddelen me geconcentreerd te blijven. Het vormt een bron van zowel waarachtige ontspanning als lichamelijke arbeid in de diepte.

Dit is mijn ervaring met de MLC:

Marie-Noëlle Jallet

Stel je voor dat je je lichaam van top tot teen scant. De hele procedure duurt drie maanden, met één sessie per week, maar aan het eind zijn alle blokkades opgespoord en kom je er helemaal soepel uit, verlost zou je zelfs kunnen zeggen.

Nadien kun je thuis verdergaan met een aantal oefeningen; die oefeningen die voor jou het nuttigst zijn. Het is een geweldige manier om weer in contact te komen met je lichaam, maar in feite is het ook een manier om aan jezelf te werken zonder een beroep te doen op de psychotherapeutische sector, waar men vaak wat schrik voor heeft!

Een afspraak met mezelf

Dominique Wuidart

Plaats in mijn agenda inruimen voor een afspraak met mezelf? Stress en angst verminderen door het loslaten van pantsers? Euh, nee bedankt, zouden we niet beter eens gaan squashen? Toch begint zo een mooi en onwaarschijnlijk avontuur, een zoektocht naar een nieuwe dimensie die iemands opvattingen over zichzelf en diens verbeeldingskracht te boven gaat. Ik had nooit gedacht dat ik me langer dan 10 seconden stil zou kunnen houden op een matje terwijl ik me concentreer op mijn ademhaling! Ik had ook nooit gedacht dat “micro”-bewegingen zoveel energie vrij zouden maken. Toch merk ik week na week een duidelijke verbetering in het omgaan met mijn emoties en een toename van mijn zelfvertrouwen, wat sterk bijdraagt aan mijn dagelijkse welzijn. Félicie begeleidt mij met haar buitengewone luistervaardigheid, intelligentie en vriendelijkheid in de beoefening van deze leuke vorm van fitness. Dankjewel. Dank ook aan Nadine die me die dag “meetrok” naar de kennismakingssessie.


Félicie Martin,
Gekwalificeerde Coach & Deskundige in MLC©

+32 4 76 33 43 19
feliciemartin@hotmail.com

Gesproken talen: Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands en Spaans.

+ 32 4 76 33 43 19
feliciemartin@hotmail.com