Coaching

Kwaliteitsvolle coaching op maat van uw behoeften.

Coaching is een individueel aangepaste en op het nu gerichte begeleidingsmethode om aan de toekomst te bouwen.

De voordelen van coaching en het proces dat daaruit voortvloeit, maken het onder andere mogelijk aan de volgende behoeften te voldoen:

 • Een duidelijker beeld krijgen van dingen, een balans opmaken (op professioneel, relationeel, persoonlijk vlak);
 • De draad weer oppakken en opnieuw gemotiveerd raken;
 • Zelfvertrouwen ontwikkelen en de zin van het leven beter begrijpen;
 • Assertiviteit ontwikkelen en duidelijke grenzen stellen;
 • Efficiënt communiceren;
 • Obstakels overwinnen, hoe groot ze ook mogen zijn;
 • Persoonlijk(e) waarden, welzijn, initiatieven, relaties, emoties, context en ervaring met elkaar in evenwicht brengen;
 • Professionele uitdagingen aangaan en de stappen daartoe duidelijk in kaart brengen;
 • Beroeps- en privéleven meer in harmonie brengen met elkaar;
 • Bepaalde ideeën ontwikkelen en keuzes maken;
 • Talenten ontplooien: een actieplan;
 • Streven naar eigen doelstelling(en)

Zit je niet goed in je job of wil je ontdekken wat je nog meer wil en kan?  Dan is loopbaanbegeleiding zeker iets voor jou. 

Loopbaanbegeleiding gaat jou de nodige ondersteuning geven bij het nemen van jouw loopbaanbeslissingen. Je ontdekt welke waarden voor jou belangrijk en nodig zijn om jouw ideale job zelf actief te sturen en leert hoe je dit kan versterken of ontwikkelen.

Coaching in een notendop

Coaching is een individueel aangepaste vorm van begeleiding die gebaseerd is op mondelinge gedachtewisseling in een dynamiek van zelfexpressie, luisterbereidheid en stilte en die u in staat stelt uw leven en overtuigingen in een ander perspectief te zien en concrete actiepunten voor verandering te ontwikkelen.

Een coachingtraject volgen betekent een pauze nemen enkel en alleen voor uzelf, ruimte creëren om uw emoties de vrije loop te laten en te luisteren naar uw behoeften in een harmonieuze en veilige omgeving. Het betekent groeien dankzij iemands aanwezigheid & luisterend oor en dankzij uitwisseling in een sfeer van welwillendheid en respect voor uw persoonlijke ritme via individueel aangepaste en professionele begeleiding die u naar het gewenste streefdoel helpt evolueren.

De voordelen van coaching en het proces dat daaruit voortvloeit, kunnen onder andere worden gebruikt om een antwoord te vinden op de volgende vragen: de balans opmaken (op persoonlijk, relationeel en professioneel vlak), motivatie terugwinnen, zelfvertrouwen ontwikkelen en de zin van het leven koesteren, leren duidelijke grenzen te stellen en assertiever te zijn, efficiënt communiceren, obstakels van elke omvang overwinnen, persoonlijk(e) waarden, welzijn, initiatieven, relaties, emoties, context en ervaringen beter op elkaar afstemmen, uitdagingen op beroepsvlak aangaan en de stappen daartoe duidelijk in kaart brengen, beroeps- en privéleven meer met elkaar in harmonie brengen, bepaalde ideeën ontwikkelen en keuzes maken, talenten in eigen leven en bezigheden tot ontplooiing brengen en doelstelling(en) realiseren.

 

 félicie martin coach bruxelles
Een brug tussen twee oevers

Loopbaan Coaching

Zit je niet goed in je job of wil je ontdekken wat je nog meer wil en kan?
Dan is loopbaanbegeleiding zeker iets voor jou.

Loopbaanbegeleiding gaat jou de nodige ondersteuning geven bij het nemen van jouw loopbaanbeslissingen.
Je ontdekt welke waarden voor jou belangrijk en nodig zijn om jouw ideale job zelf actief te sturen en leert hoe je dit kan versterken of ontwikkelen.
We bekijken samen wat jouw doelen zijn en we stellen samen een concreet en persoonlijk ontwikkelplan op.

Om in aanmerking te kunnen komen voor een loopbaan coaching met VDAB loopbaancheques:

 • Je woont in Brussel of Vlaanderen;
 • Je bent momenteel voltijds of deeltijds aan het werk als werknemer of zelfstandige.
 • Je hebt minimum 7 jaar werkervaring als werknemer of zelfstandige;
 • De voorbije 6 jaar heb je nog geen loopbaanbegeleiding gevolgd

Bestel voor 40€ jouw cheque op www.vdab.be/loopbaanbegeleiding 

Voor 40 € heb je recht op een eerste cheque van 4 uur coaching (waarde 550 €), eenmaal verlengbaar voor 3 uur (opnieuw 40 €).
In totaal dus een mogelijke begeleiding van 7 uur die zorgt voor diepgaande verkenning en echte vooruitgang in de richting van uw doelen.

coach bruxelles gestion du stress bruxelles

Coaching in de praktijk 

coach bruxelles gestion du stress bruxelles
Met oog voor uw behoeften

Als gecertificeerde coach start ik met u vanaf waar u zich op uw levenspad bevindt en bied ik u een gestructureerd kader voor uw bezinningsproces, doeltreffende hulpmiddelen en een opnieuw aanboren van uw intuïtie en autonomie.

De sessies worden als volgt georganiseerd: duur van 1u30, om de 2 tot 3 weken en gespreid over 3 tot 10 maanden volgens de doelstelling, behoeften en mate van persoonlijke betrokkenheid.

Tijdens een eerste sessie maken we kennis met elkaar, gaan we dieper op de vraag in en beslissen we over de voortzetting van het coachingtraject.

Als de verbintenis eenmaal is aangegaan, zal er een tussentijdse evaluatie plaatsvinden met een afsluitende sessie en een sessie 3 maanden later om na te gaan in hoeverre het hele proces is ingepast in het eigen leven.

Persoonlijke coaching: met een verbintenis voor minimaal zes sessies.

Coaching binnen de onderneming: met een verbintenis voor minimaal tien sessies.

Coaching gekoppeld aan MLC© sessies voor een volwaardige en veelzijdige benadering van zowel emotionele als lichamelijke spanningen.

Teamcoaching: afhankelijk van de vraag en de grootte van het team, mogelijkheid tot samenwerking met collega’s.

Ik werk in verschillende talen : Nederlands, Frans, Engels, Duits, Spaans en Italiaans.

Wat is UW behoefte?

+ 32 4 76 33 43 19
feliciemartin@hotmail.com